angol  

<<<< vissza

Nemzetközi Családnap 2010
A megjelenés dátuma: 2011.01.24
2010-05-30

Idén harmadik alkalommal szerveztük meg, a Nemzetközi Családnap alkalmából, nagyszabású rendezvényünket, mely a rossz idő ellenére is jól sikerült. Akik eljöttek nagyon jól érezték magukat, hiszen egy nagyon kellemes napot töltöttünk el együtt. 

Sikerrel mutattuk be „Családi recept kavalkád” c. kiadványunkat, ami szép és különleges könyvecske lett. A receptet beküldők megfogalmazták gondolataikat a családról, melyek sokszínű, elgondolkodtató üzenetet közvetítenek az olvasók számára. A receptek megtekinthetőek a program saját honlapján (www.nemzetkozicsaladnap.hu)

Nagyon fontos, hogy a Nemzetközi Családnapon olyan programot tudtunk szervezni, ahol minden korosztály jól érezhette magát. A legkisebbek igényeit a Széna Mami szolgáltatással biztosítottuk, ahol lehetőség volt az újszülöttek tisztába tételére, szoptatására, kulturált körülmények között. Az ovis korosztályt játszóház várta, a nagyobbakat pedig kézműves foglalkozás, rajzverseny, csocsó és twister. Volt arcfestés, aranymosás és az elmaradhatatlan bohócműsor is. A szülők sem maradtak program nélkül, hiszen őket ökológiai lábnyom-mérés, környezetvédelmi programok, tai chi-bemutató és természetes alapú termékvásár várta. A rendezvényen a Videoton FC focistái dedikáltak. A kék forgatagban lufival, zászlóval és virággal vártunk minden érdeklődőt.

Sajnos a rossz idő miatt nem került átadásra az a pavilon, mely a Családok Ligetében lett kialakítva.  

Elismerő és bíztató visszajelzéseket kaptunk az emberektől, szakértőktől, ami azt jelzi számunkra, hogy célba ért az „üzenetünk” a családról, az egyesületről.

A program keretében átadtuk a Szamóca díjakat, az elmúlt évben kimagasló munkát végzett önkénteseinknek, partnereinknek és támogatóinknak. Ezúton is köszönjük mindenkinek az odaadást és az önzetlen segítséget, ami egyesületünk éltetőereje, motorja. Külön köszönjük önkénteseinknek, hogy a vezetőség tagjai és a Széna munkatársai is részesei voltak az elismerésnek. Köszönjük, hogy gondoltatok ránk, nagyon jól esett.

 

Köszönettel tartozunk azoknak a partnereinknek, támogatóinknak, akik nélkül ez a program nem valósulhatott volna meg.

 

Bízunk benne, hogy a továbbiakban is sok – sok hasonló élménynek lehetünk közösen részesei!

 

Támogatóink, partnereink:

AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány
Alba Mineral Székesfehérvári Ásványvíz Kft.
Alba Plaza
ALCOA-Köfém Kft.
Alpha Press Grafikai Stúdió és Nyomda
ARISZ Női Futball Klub
Bocs Alapítvány
Boldizs Kálmánné

Csapó Csilla
Csemete Alapítvány
DemenyZo Pont Hu
Extrém Generáció Egyesület
Farkas Tamás
Gaja Környezetvédő Egyesület
Kovács György
Otthon Segítünk Alapítvány
ÖKO-Pack Nonprofit Kft.
Praktiker Áruház
Ráckert Vendéglő
Székesfehérvár MJV Önkormányzata
SZÉKOM Székesfehérvári Kommunális Zrt.
Városgondnokság
Videoton FC
Warvasovszky Tihamér
Fehérvár Médiacentrum
Fejér Megyei Hírlap
Vörösmarty Rádió
Alba Plaza Rádió
IKSZ Egyesülés