angol  OSZTÁLYKATALIZÁTOR
Betekintés az élményalapú közösségépítésbe

Időpont: 2019. november 26. (kedd) 13.00 - 14.30

Saját tapasztalatod, hogy eredményesen dolgozol egy inspiráló kolléga mellett, vagy egy összetartó közösségben? Szeretnéd ezt a többletet biztosítani gyerekcsoportodnak is? Fontosnak tartod a közösségépítést? Bele is fognál? Vagy már belefogtál és elakadtál? A műhelymunkán betekintést nyerhetsz egy

közösségépítési folyamatba, teret adunk az inspiráló, közös gondolkodásra, használható játékokat és gyakorlatokat adunk saját munkádhoz.


Előadók:

Báles Rita
Pedagógia alapszakos bölcsész, CSÉN módszertani szakértő
Szervezet: Fókuszcsoport - a SZÉNA Egyesület Szakmai Műhelye

Pedagógiai végzettségem és eddigi szakmai tapasztalatim alapján úgy gondolom, hogy az élmények útján való közös tanulás igazán hatékony. Erre egy szuper lehetőség a közösségépítés. Nagyon szeretem megélni azokat a pillanatokat, energiákat, amikor zsongás van egy gyakorlat közben, elindul a közös gondolkodás és valódi csapatként működik a csoport. 

 

Németh Ádám
CSÉN tanácsadó, pedagógus, tréner
Szervezet: Fókuszcsoport - a SZÉNA Egyesület Szakmai Műhelye

Matematika tanárként, gyermekvédelmi intézmény vezetőjeként, trénerként a közösség kiemelten fontos szerepet töltött be a szakmai munkámban. Tapasztalatom, hogy mennyit tud adni a tagjainak, miként katalizál egy karbantartott közösség - legyen az egy szakmai csoport, egy tanári kar, az osztályközösség, egy gyermekvédelmi intézmény önkéntesgárdája, vagy ad abszurdum egy család. 

 A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ>>>


Vissza a Kincsestár Konferencia főoldalára >>>>