Nemzetközi Családnap
A Családok Éve rendezvénysorozathoz kapcsolódóan szervezzük meg Nemzetközi Családnapi rendezvényünket.
A program fővédnöke Spányi Antal Megyés Püspök és Cser-Palkovics András Székesfehérvár Polgármestere.

Időpont: 2018.05.13. (vasárnap) 16-19 óráig
Helyszín: Székesfehérvár, Alba Plaza előtti tér


Programok:
16.00 - 16.15-ig Legszelídebb motorosok felvonulása az Országalmától az Alba Plaza-ig (kismotorral, futóbiciklivel és babakocsival)
16.15 Megnyitó
16.20 Vándorbölcső-átadó
16.25 "Alkot a család" rajzpályázat díjátadója
16.30 MegaDance Táncstúdió előadása
17.00 Galiba Zenekar koncertje

A rendezvény ideje alatt folyamatos állatsimogatóval, kézmasszírozással, interaktív foglalkozásokkal, kézműveskedéssel, arcfestéssel, csillámtetoválás készítéssel és ugrálóvárral várjuk a családokat.

A Fúzió Egyesület közreműködésével - „Barangol a család” címmel - egy vetélkedőre is benevezhetnek a résztvevő családok, melynek témája a „Magyar Szent Család” és Székesfehérvár nevezetességei. A programelem keretében a belváros különböző pontjain oldhatnak meg feladatokat, illetve fejthetnek meg rejtvényeket. Az eredményes „barangolást” követően apró ajándékkal jutalmazzuk a résztvevőket.

A rendezvényen ingyenes a részvétel!

Együttműködő partnereink:
Alba Caritas Hungarica Alapítvány RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat, Alba Sansz Kulturális Alapítvány, Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület, Alkunet Nonprofit Kft, Fehérvári Tűzoltó Egyesület, Fehérvár Médiacentrum Kft, Fúzió Egyesület, Helen Doron Nyelviskola Székesfehérvár, HEROSZ Fejér Megyei Szervezete, Székesfehérvári Álláskeresők Egyesülete, Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány, Wichern Alapítvány Tranzit Szolgálat, 

A program támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma.