Balatoni kalandozások - videopályázat tábori asszisztens ingyenes részvételére
 

FELHÍVÁS

 A SZÉNA Egyesület a Családokért videopályázatot hirdet ingyenes tábori asszisztensi részvételre.

Ha jól érezed magad gyerek között, ha nem ijedsz meg tanulni magadról, és szívesen tanulnál másoktól (nem iskolai módon), ha élvezed a kihívásokkal járó feladatokat, ha nyitott vagy új barátságokat kötni, és szívesen segítenél abban, hogy a táborozó fiatalok felejthetetlen nyári élményeket élhessenek át, akkor tábori asszisztensként a csapatunkban a helyed.

Amit kínálunk: A SZÉNA Egyesület Balatoni Kalandozások címmel rendezi meg nyári táborát 2018. július 2-6-ig Siófok-Szabadifürdőn. Ingyenes részvételi lehetőséget kínálunk táborunkban, hogy könnyűnek számító önkéntes munka közben a nyertes pályázó jól érezze magát, fejlődjön, tanuljon a történésekből (nem iskolai módon), visszajelzést kapjon, kapcsolatokat építsen, s olyan dologgal foglalkozzon, ami feltölti! A nyertes pályázó teljes tábori költségét a SZÉNA Egyesület állja.

Mit csinál, és milyen nálunk egy asszisztens? Segít a tábori élet szervezésében, ott van a programokon; figyel, segít - ha látja, hogy szükség van rá vagy ha kérik rá. Eközben szép lassan elsajátítja a tábori programszervezés és megvalósítás fortélyait. Önkéntes, együttműködő, kíváncsi, toleráns, és elkötelezett. :)

Pályázhatnak: 
14-18 év közötti középiskolás fiatalok, Valamint 18-21 év közötti egyetemista fiatalok.

Pályázás módja: Nincs más teendőd, mint hogy küldj nekünk egy kisvideót (legfeljebb 2 perc terjedelemben) a szenaegyesulet@gmail.com címre, melyben kifejted, hogy mit tudsz adni magadból a táborozó gyerekeknek.

Határidő: A pályamunkákat 2018.05.30-a éjfélig várjuk a fenti email címre. Az elektronikus levélben kérjük megadni a pályázó életkorát, iskoláját, és az elérhetőségeit. 

A SZÉNA Egyesület munkatársainak döntése alapján legjobbnak ítélt videókat posztoljuk a Facebook oldalunkon. A nyertes pályázó teljes tábori költségét a SZÉNA Egyesület fedezi. 

Kiegészítő információ: A nyertes pályázóval önkéntes szerződést kötünk. A tábori asszisztensnek módunkban áll igazolni az iskolai közösségi szolgálat megfelelő óraszámú teljesítését (melyből 50 óra teljesítése az érettségi feltétele).

Bővebb információ kérhető: 
- e-mail: szenaegyesulet@gmail.com,
- telefon:
+36 30 849 8147


A táborról bővebb információt itt találsz.

Biztatunk, és sok sikert kívánunk!

Szeretettel üdvözöl:

A SZÉNA Egyesület Csapata

A program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma.